Mitt arbete

 


På jobbet

Sitter på jobbet, just nu väntar jag på att bli lastad:-) tiden har gått så fort i veckan, men den gör väl kanske det när man har roligt, Men riktigt jobbigt att vara utan andre:-( han har varit borta i 2veckor bara, men det känns som längre än sist ;-( är väl kanske för att han inte var hemma så länge däremellan... Nä nu ska jag nog snart trucka vidare;-) ha en bra dag:-) Älskar dig andre mitt hjärta! Av hela min kropp och själ!! :-)


Snart godnatt

Jo, snart säger jag Godnatt, upp kl 04.30..väntar bara på att den underbaraste i världen ska ringa från Tyskland:-)

Har legat och varit gruvensam hela kvällen, blir nog en tung första vecka, är väl 10-11 timmars jobb varje dag fram till söndag, men jag hoppas det ska vara kul också:-)

Har legat och tänkt en hel del på André också, jag fattar inte varför den här veckan varit så jobbig,, gick ju bättre sist.. Och nu är han ju inte borta lika länge heller, men likförbannat ska jag vara ledsen varje dag i stort sett, hoppas på att komma på andra tankar nu när jag jobbar, annars kommer det bli långa veckor utan älskling ..
Älskar dig hjärtat mitt!;-)


Godnatt:-)


Nervös

Oj vad jag är nervös nu.. Börjar nya kneget imorgon, bara att stiga upp typ halv 5, börjar kl 6.. Men ursch.. Var längesen man börja på ett nytt ställe, man hinner ju glömma så otroligt hemskt och nervöst det känns.. Men det är väl bara första dagarna?;-)

Önskar att andre var hemma å bara kunde ligga å hålla om mig , händer alltid så mycket när han är borta, som man önskar kunde hända när han är hemma:-) saknar dig så otroligt mycket!!

Nu måste jag nog ta å stiga upp, göra matlåda sen ska jag fara å fira kusin som fyllt år.. Sen hem å typ bara sova, måste vara pigg imorgon ju:-)

Älskar dig André Enmark av hela mitt hjärta:-) vi hörs när du vaknar:-) kyss bejb, du är mitt allt!


RSS 2.0